Leállt a Messenger, a Facebook és az Instagram is – nemcsak Miskolcon van gond

Megosztás

Az elmúlt évek legkiterjedtebb és legkomolyabb leállását tapasztalhatjuk most éppen. Egyik pillanatról a másikra különböző hibákkal elkezdett mindenkit visszadobálni mindhárom platform, a probléma ráadásul világszerte jelentkezett.

Kedd délután világszerte komoly hiba lépett fel a Facebook, a Messenger és az Instagram szolgáltatásokban. A Threads sem működik. Ez lehet a legkiterjedtebb Facebook-leállás az elmúlt években.

Sosem látott mértékben érkeznek a felhasználói hibajelzések a weboldalak elérhetőségét figyelő DownDetector oldalra. A Metához tartozó platformon közül a Facebook, a Facebook Messenger, az Instagram is leállt, a legújabb Threads közösségi platform sem megy.

Tapasztalataink szerint a szolgáltatások mobilos alkalmazásában és webes felületén is mindenkit kijelentkeztetett a rendszer. A visszajelentkezés vagy csak pár pillanatra sikerül, vagy egyáltalán nem.

A legújabb hiba az, hogy ha valaki be akar jelentkezni, akkor jelszavát hibásnak minősítve tagadja meg a rendszer a belépést, ahogyan az a Hvg.hu szerkesztőjénél is megtörtént. Egyelőre nincs információnk, mikorra állhat helyre a normális rend.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek